RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Екс-член пропутінської "Єдиної Росії" йде на вибори в Києві від партії Порошенко - Дмитро Співак

Від партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" до Київради балотується Людмила Ковалевська, яка раніше брала участь у виборах в російському Ханти-Мансійську від партії "Єдина Росія".

Про це заявив телеведучий Дмитро Співак в ефірі "112 Україна", передають "Українські новини".

"У списку "Європейської солідарності" до Київської міської ради йде одна дама - Ковалевська... Виявляється, є люди, хто знає біографію цієї жінки - підняли відео, фотографії, потрудилися блогери і що цікаво виявилося, що в недавньому минулому ця жінка, що мала інше тоді прізвище, увага: балотувалася і брала участь в політичному житті Російської Федерації від Ханти-Мансійська", - повідомив Співак.

Співак під час ефіру показав фото Ковалевської з Мариною Порошенко і кандидатами від "Європейської солідарності", а потім фото Ковалевської на тлі російських прапорів і символіки партії "Єдина Росія". За його словами, включення в списки людей з подібною біографією свідчить про "подвійну мораль Петра Порошенко".

"Ось вона подвійна мораль. Якби це сталося в будь-який інший партії - без питань, буває. Петро Олексійович - ось воно, ось торгівля цукерками, все, що ви підписали в 15. Ось ціна вашим трибунним виступам", - заявив Дмитро Співак.

На думку Співака, Петро Порошенко повинен вибачитися перед народом, виключити Ковалевську зі списку, а також пояснити, як вона туди потрапила.

"Тільки не намагайтеся пояснити, що я, мовляв, не знав ... Ви уявляєте собі, що відбувається в списках багатьох політичних сил? Уявляєте, яка подвійна мораль, як була, коли президентом був Порошенко, так і триває", - резюмував Співак.