RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Загід Краснов презентував в Дніпрі проект унікального "Парку часу" - фото

Лідер "Громадської сили" Загіда Краснова презентував в Дніпрі перспективний проект створення унікального парку, який стане туристичною візитівкою міста. На одній території вздовж узбережжя Дніпра розмістяться найвідоміші будівлі з усього світу.

Проект отримав назву "Дніпро Тайм парк", повідомляє прес-служба політика.

Це будуть багатофункціональні будівлі, в яких розмістяться бізнес-центри з офісами, торгово-розважальні центри, аквапарк, ресторани, готелі. На місці, де сьогодні пустир, будуть зелені зони з штучними водоймами.

Серед представлених в проекті будівель "Колізей", "Пізанська вежа", "Білий дім", "Храм лотоса", китайська "Щаслива монета", "Кошик", Piano House.

"Я впевнений, Дніпро Тайм парк стане улюбленим місцем відпочинку кожної сім'ї міста. Проектів такого масштабу в Україні не існує. Витрати самого міста будуть незначними - лише сам проект, земля і комунікації. Забудова буде проводитися за кошти інвесторів, - підкреслив Загід Краснов. - Крім того, "Тайм парк" буде приносити місту дохід. Це нові робочі місця і мільйони туристів щороку. Це мільярди додаткових коштів до бюджету Дніпра".

Попередній проект вже пройшов обговорення і схвалення в експертному середовищі архітекторів і фахівців в містобудівній сфері, відповідно його реалізація - справа недалекого майбутнього. Таким чином, у Дніпра може з'явитися візитна картка, яка дозволить місту підвищити імідж не тільки в Україні, але і в світі. Для самих городян парк стане місцем відпочинку, а для бізнесменів дасть можливість працювати в комфортних умовах в мальовничому місці.

"Новий парк - це новий імідж Дніпра. Я реалізую цей проект, коли стану мером. У Дніпрі буде Парк часу", - зазначив Загід Краснов.