RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Політика

Новини

Стало не смішно: мер Слов'янська розповів про провокації представників ОПЗЖ проти свого ж кандидата

Мер Слов'янська Вадим Лях звинуватив кандидата на пост мера міста від партії "Опозиційна платформа - За життя" Павла Придворова в чорному піарі і "ініціації нападу на самого себе".

Відеозвернення мера опубліковано в Youtube SANTA Prodaction, пише "Обозреватель".

"Любов команди Павла Придворного до чорного піару сьогодні виходить за рамки дозволеного. Спочатку було весело і ми з посмішкою дивилися, як члени ОПЗЖ самі обливають свої борди фарбою, потім подають на себе в суд, знімають себе з реєстрації, потім відновлюють, а також б'ють камінням скла в своїх офісах. Але сьогодні вже стало не смішно, тому що на зустрічі вже вони приходять з ножами, імітують нападу на самих себе, і це стає небезпечно. Можна тільки здогадуватися, що прийде їм в голову завтра. Імітація викрадення? Теракту? Або вони почнуть блокувати виборчі дільниці під виглядом захисту виборів?" - задався питанням він.

Лях підкреслив, що Слов'янську "не подобаються люди, які в своїй брудній боротьбі використовують городян". Чинний мер закликав Національну поліцію детально розібратися в цій ситуації.

Як пише "Обозреватель", "нібито напад на кандидата від ОПЗЖ Павла Придворова стався 16 жовтня під час зустрічі з виборцями у дворі одного з будинків на вул. Богомольця". Як повідомила "Страна", близько 18:00, коли Придворов спілкувався з жителями, з під'їзду багатоповерхівки вискочив невідомий, тримаючи в руці ніж, і спробував вдарити ним кандидата ззаду. Політика врятувала реакція городян, які зуміли нейтралізувати нападника і затримати його до приїзду поліції. Донецька регіональна організація ОПЗЖ звернулася до Нацполіціі і СБУ з вимогою розслідувати інцидент, підкресливши, що це була спроба не допустити найрейтинговішого кандидата до участі у виборах.