RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Політика

Новини

4 липня

Всі новини

Краснов перед виборами звернувся до жителів Дніпра, розкритикувавши мера

Лідер партії "Громадська сила" Загід Краснов звернувся до жителів Дніпра, закликавши їх зробити 25 жовтня розумний вибір, а не керуватися емоціями.

Своє звернення він опублікував в Facebook.

За його словами, в цей день люди буду вибирати не просто мера Дніпра, а те, як вони будуть жити наступні мінімум п'ять років.

"Щоб зробити розумний вибір, ми повинні поставити собі тільки одне питання - що зробив діючий мер, щоб покращити наше життя, за останні п'ять років? Може, у нас тарифи знизилися? Ні, вони виросли в 3 рази. Може він переміг корупцію і його підлеглі перестали красти? Ні, на них заведено понад 300 кримінальних справ. Може, він відремонтував всі лікарні і там ультрасучасне обладнання? Ні, лікарі просять допомоги у нас, тому що їх кинули напризволяще. Чи він створив тисячі нових робочих місць, а біля мерії стоїть черга з інвесторів, щоб дати місту гроші? Ні, навіть малий і середній бізнес тікає з міста", - написав Краснов.

Він підкреслив, що більше чотирьох років не було видно, щоб чинний мер Дніпра займався містом.

"І тільки останні півроку він посилено створює видимість роботи, наводить марафет, роблячи тротуарну плитку і висаджуючи саджанці. Причому за ті два мільярди кредитних грошей для міста, що батько він перед виборами, а віддавати всім нам", - зазначив Краснов.

Він підкреслив, що на 80% комфортність життя в місті залежить саме від міського голови.

"Так якщо діючий мер не може поліпшити наше життя, його потрібно міняти на нового. І не важливо як його звуть - Краснов або якось інакше. Адже на 80% комфортності нашого життя залежить саме від від мера. А хто стане мером - залежить від вас. Відкладіть усі свої справи і прийдіть на вибори 25 жовтня. Витратьте годину часу, щоб вирішити, в яких дитячих садах і школах навчатимуться ваші діти, якими шляхами ви будете їздити і скільки ви будете платити за комуналку", - зазначив Краснов .