RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

В ОПЗЖ розповіли про фальсифікації на виборчих дільницях в Києві - фото

У Києві на окремих виборчих дільницях спостерігаються фальсифікації при підрахунку голосів.

Про це повідомили на сайті партії "Опозиційна платформа - За життя".

Як стверджують в партії, голоси киян, які були віддані за ОПЗЖ намагаються "перекинути" партії "Перемога Пальчевського".

"Зараз на багатьох виборчих дільницях Києва йде масова фальсифікація результатів голосування. Дільничні виборчі комісії відкрито переписують голоси, віддані за Опозиційну платформу - За життя на користь інших політичних сил. Зокрема, на ділянках в Дарницькому районі прямо зараз йде крадіжка голосів ОП-ЗЖ в користь партії "Перемога Пальчевського". Влаштувавши таємний перерахунок голосів, без присутності наших спостерігачів, дільнична виборча комісія внесла зміни в підсумкові протоколи. Виявилося, що голоси, віддані за ОП-ЗЖ, виявилися тепер приписані "Перемоги Пальчевського", - заявили в партії.

У партії висунули свої вимоги в зв'язку з виявленими порушеннями.

"Опозиційна платформа - За життя вимагає від членів виборчих комісій припинити спроби злочинним шляхом змінити вибір киян. Нагадуємо, що за скоєний злочин доведеться відповідати за всією суворістю закону. Ми звертаємося до представників правоохоронних органів, засобів масової інформації із закликом запобігти фальсифікаціям вибору киян. У Київраді немає місця злодіям голосів виборців!", - вказали в партії.