RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

У майбутніх виборах мера Харкова Терехов має перевагу над Добкіним - ЗМІ

За результатами дослідження одної з соціологічних служб у виконуючого обов’язки мера Харкова Ігоря Терехова є електоральна перевага над Михайлом Добкіним, колишнім мером міста і ексголовою Харківської ОДА. При цьому обидва кандидати мають дуже високі рейтинги й шанси вийти разом до другого туру. Але у Добкіна великий антирейтинг, який може стати проблемою в "дуелі".

Про це пише видання "Страна"

Соціологи зафіксували запит на продовження лінії померлого Геннадія Кернеса, на збереження його "спадщини", але одночасно і запит на зміни, нові прізвища.

"На мій погляд, Добкін випадає з цього поля", - вважає джерело, але висловило свою неготовність робити точні прогнози, бо поки не ясно, як позначиться на рейтингах кандидатів пандемія, карантин і загальна ситуація в Харкові

Нагадаємо, що після смерті міського голови Геннадія Кернеса, першим заступником якого був Терехов, Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня.

Терехов виступав за якнайшвидші вибори міського голови. "Місту потрібен хороший менеджер, той, хто вміє і буде ефективно працювати. І харків’яни повинні вибрати цю людину якнайшвидше", - говорив він.