RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії несподівано записали Україну в союзники на випадок війни проти США

Російський військовий експерт Костянтин Сівков вважає, що Україна реально може допомогти Росії в разі війни проти США.

Таку несподівану думку він висловив у своїй статті в журналі "Військово-промисловий кур'єр".

"Близькі в етнокультурному відношенні з російським населенням, що говорять з ним однією мовою, вони будуть незамінні при веденні спеціальних дій з попереднім потайним розгортанням" - заявляє експерт.

Варто відмітити, що Костянтин Сівков - доктор військових наук, член-кореспондент Російської академії ракетних і артилерійських наук, капітан першого рангу.

На думку Сівкова, "сценарій війни НАТО з Росією вже реалізується", але крім НАТО Росії також загрожують зі Сходу. "Китай і Японія введуть війська до Східного Сибіру, на Сахалін і Курили" в разі успіху США і їх союзників. Мабуть тому російський експерт придумав використовувати в якості союзників українців.

Серед інших ідей Сівкова - створення надпотужних боєголовок, здатних "ініціювати на території США катастрофічні геофізичні процеси, наприклад, виверження супервулкану Йеллоустоун".

Нагадаємо, в 2014 році Росія за допомогою своїх збройних сил анексувала український півострів Крим. Потім Кремль розв'язав війну на Донбасі і до сих пір продовжує постачати бойовикам техніку, зброю, а іноді використовує проти Збройних сил України свої регулярні війська. За чотири роки війни на Донбасі загинуло понад 10 тисяч осіб.

Про більш реалістичних варіантах розвитку відносин США, Росії та України читайте в матеріалі "Апострофа" "Москва провалила два плани в Україні і переходить до третього - західний експерт".