RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Ажіотаж навколо "кримнашизму" проходить: зроблено важливу заяву про настрої в Росії

Під час нового президентського терміну Володимир Путін буде намагатися утримати рівновагу у всіх створених ним кризах і запобігти революції в країні, але старі методи "кримнашизма" перестають працювати.

Про це "Апострофу" розповів російський публіцист і правозахисник Євген Іхлов.

"Він зробив ставку на "джингоїзм" (що передбачає пропаганду колоніальної експансії і розпалювання національної ворожнечі, - "Апостроф"), який прийняв форму "кримнашизму" і "побєдобєсія". Однак це видихається. Історія вчить, що таке сп'яніння вельми недовговічне", - зазначив експерт.

За його словами, Росії для підтримки нинішнього стану економіки щороку необхідно все більше коштів.

"Давайте не забувати, що долар 2018 го, а тим більше 2024 року - це не долар 2014 го. Економіка Росії весь час втрачає ККД, і їй потрібні все більші вкладення тільки для підтримки статус-кво. Так вже було на початку 1980-х. Не забудемо, що доля [екс-міністра економіки Олексія] Улюкаєва була вирішена, коли два роки тому його міністерство зробило прогноз про чверть століття застою, який отримав тоді ж назву "біг по дну", - резюмував Іхлов.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Про Донбас забудуть через 6-7 років, Путін втратить всі козирі - російський публіцист.