RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Звісточка з Росії: мережі насмішила феєричне лист депутатам Ради

Народному депутати Верховної Ради України Наталії Новак прийшов лист від громадян Росії. "Звісточка" здивувала її та інших користувачів мережі.

Про це написала нардеп на своїй сторінці в Facebook.

Текст в листі адресований владі РФ, однак прийшов народним депутатам України. Весь колективний лист написано на 16 аркушах і підкріплено підписами.

Громадяни Росії просять "захистити незалежні Донецьку та Луганську республіки, не допустити розриву договору України з Росією і припинення залізничного та автобусного сполучення. Просимо Вас проявити політичну рішучість і твердість у відстоюванні інтересів простих громадян Росії, ДНР, ЛНР і України."

Крім цього, в листі наголошують, що на даний момент не прийняті належні умови щодо захисту жителів окупованого бойовиками Донбасу від "бендерівсько-фашистської хунти України". Це може спричинити ще більше жертв і страждань мирного населення як України, так і так званих ДНР й ЛНР.

Також громадяни просять повернення нормальних і сумлінних відносин між країнами з нейтралізацією США і ЄС. До листа прикріплено публікації з газет окупантів - статті про українських чиновників, які нібито перешкоджаю відновленню миру між країнами.

Під словами в листі підписалися 40 осіб, які заявили: "Ми жителі Росії звертаємося до влади і народу України з цією ж пропозицією і не бажаємо припинення відносин між нашими країнами, в тому числі залізничних, культурних, та інших сполучень і зв'язків.

Користувачів мережі насмішила таке звернення. А деякі навіть задумалися про відповідь.

Як раніше повідомляв "Апостроф", росіяни назвали своїх головних "ворогів".