Трамп зробив несподіване зізнання про компромат на Байдена і поїздки свого адвоката до Києва

Президент США Дональд Трамп заявив, що відправляв свого адвоката Руді Джуліані в Україну, щоб той шукав дані, які свідчать проти колишнього віце-президента Джо Байдена.

Про це він повідомив в ході інтерв'ю відомому журналісту Джеральду Рівері, яке було опубліковано у відкритому доступі.

Так, він заявив, що не довіряв такого роду делікатні справи колишньому директору ФБР Джеймсу Комі, який, на його думку, потай розслідував його можливі зв'язки з Росією, тому і попросив свого адвоката.

"Я опинився перед вибором: мати справу з Комі або мати справу з Руді ... У мене наші розвідслужби не викликають довіри через їх участь у російському розслідуванні. Як ви знаєте, вони нічого не знайшли. Чому я вибрав Руді ? Руді був кращим прокурором, або одним з кращих, він точно був найкращим мером ... Немає нічого дивного в тому, що президент використовував в подібних цілях свого адвоката. Хіба це сталося вперше? Франклін Делано Рузвельт! У нього був адвокат, який брав участь в роботі уряду. Дуайт Ейзенхауер, у нього теж був такий адвокат. Так у всіх президентів були подібні адвокати", - заявив Трамп.

Слід зазначити, що в ході процесу по імпічменту глава Білого дому заперечував, що давав такого роду доручення Джуліані.

Як повідомляв "Апостроф", в Сенаті США 5 лютого провели остаточне голосування по справі про імпічмент президента Дональда Трампа, визнавши його повністю невинним.