RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Є позитив: Зеленський розповів про своє спілкування з Путіним

Президент України Володимир Зеленський вважає, що в його переговорах з президентом Росії Володимиром Путіним відбулися невеликі позитивні зрушення.

Таку думку глава української держави висловив в інтерв'ю канадському виданню Globe and Mail.

За його словами, переговори з російським лідером є дуже заплутаною і складною роботою, тому він розраховує на допомогу міжнародних союзників в діалозі щодо Криму і Донбасу.

Володимир Зеленський вважає, що в його переговорах з Путіним відбулися невеликі позитивні зрушення, які привели зокрема до обмінів полоненими.

"Можливо, обмін полоненими - не така велика перемога, але такі маленькі перемоги роблять велику перемогу можливою, а для нас - це повернення втрачених територій", - заявив він.

Президент України при цьому підкреслив, що у нього не було часу вибирати - вірити чи не вірити президенту РФ під час переговорів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що висловлювання президента України Володимира Зеленського про відповідальність СРСР нарівні з фашистською Німеччиною за розв'язання Другої світової війни, негативно позначаться на російсько-українських взаєминах.