RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Саакашвілі відреагували на обшуки

Радник голови Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайла Саакашвілі Олександр Боровик прокоментував інформацію про обшуки в людей одеського губернатора.

Про це Боровик написав на своїй сторінці у Facebook.

"Генеральна прокуратура, під новим керівництвом Юрія Луценка, швидко розібралася з пріоритетами і визначилася, з ким вона. В найкримінальнішому місті країни, де злочинний синдикат запустив свої руки і в міську владу, і в СБУ, і в прокуратуру і, звичайно, в бізнес — як свою першу мету прокуратура обрала членів нашої команди", — написав Боровик.

Нагадаємо, в Одесі слідчі Генеральної прокуратури України (ГПУ) і столичного управління СБУ проводять обшуки в кабінеті і будинку помічника-радника губернатора Одеської області, колишнього генконсула Грузії Теймураза Нішніанідзе, а також за місцем реєстрації фонду "На благо Одеси".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Михайло Саакашвілі оголосив про наміри залишити Україну і повернутися до Грузії для участі в парламентських виборах.

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі назвав непродуманим закон про держслужбу, через який пішли у відставку його заступники Марія Гайдар і Саша Боровик.