RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Порошенко зворушив мережі зверненням до дружини

Президент України Петро Порошенко з нагоди річниці весілля опублікував ніжне звернення до своєї дружини Марини, чим розчулив користувачів соціальних мереж.

"Я найщасливіша людина, тому що ти поруч", — написав Порошенко на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши фотографію разом зі своєю дружиною Мариною.

Фото з Facebook Петра Порошенка

Його пост зібрав понад 4,7 тисяч лайків і більше 130 перепостів.

"Красива пара! Хоч не соромно, що така пара представляє Україну на міжнародній арені! Будьте щасливі! Бережіть Україну!", "Дійсно, ваша дружина зразок краси і жіночності! Щастя вам і миру!", "Мій ранок почався з цього фото. Саме його я першим побачила у своїй стрічці. Приємно, коли день починається з позитиву. Такий має вигляд любов... Ви — дійсно пара. Сподіваюся, з часом люди усвідомлять, наскільки важливу роль грає Марина. Многая літа!", "Яке щастя для Вас! Ми теж хочемо бути такими щасливими з коханим, але не вийде, поки Ви не підпишете закон про його звільнення з контракту! Зверніть на це увагу, я Вас благаю", "Ідеальна пара. З такою жінкою поруч просто неможливо не стати президентом", — коментують зворушливе фото користувачі Facebook.

Сьогодні Петро Порошенко і його дружина Марина відзначають 32-річчя з дня весілля. Таке свято в народі називається "мідним весіллям".

Як повідомляв "Апостроф. Лайм", Марина Порошенко дуже любить українські вишиванки, називаючи їх "духовним кодом нації".