Саакашвілі у Львові підписав важливий документ: опубліковано відео

Екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі 12 вересня у Львові підписав адміністративний протокол про незаконне перетинання кордону, який йому пред'явили прикордонники.

Про це повідомляється на сторінці політика у Facebook.

Біля готелю "Леополіс" політик ознайомився з текстом протоколу. За словами адвокатів, політик поставив свій підпис у тій частині, де пояснюються його права, а згодом підписав документ в цілому.

При цьому сам Саакашвілі заявив, що протокол йому повинні були вручити протягом трьох годин після перетину кордону.

"Якщо б вони принесли цей протокол протягом трьох годин, коли ми перетнули кордон... вони не можуть сказати, що я десь ховався. Я був на головній площі Львова разом з тисячами львів'ян, то я б взяв без питань цей протокол. Але те, що зараз вони приносять – це порушення закону", - заявив він.

За словами адвоката політика Маркіяна Галаби, юристи підготували заперечення проти протоколу про адміністративне правопорушення, про те, що вони вважають документ незаконним. Саакашвілі вніс від руки виправлення заперечення до протоколу.

Нагадаємо, раніше Антон Геращенко заявив про затримання двох учасників прориву Саакашвілі через кордон.

Про ситуацію навколо екс-губернатора Одеської області читайте у матеріалі "Апострофа": "Саакашвілі готує новий "прорив", у Порошенка розгублені: хто допоміг політику потрапити в Україну".