RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Головне - протриматися два-три дні: з'явився цікавий прогноз щодо протестів партії Саакашвілі в Києві

Політичній силі Міхеїла Саакашвілі і його прихильникам, які 17 жовтня планують провести акцію під стінами Верховної Ради, потрібно протриматися більше двох-трьох днів, після чого до них можуть приєднатися інші незадоволені нинішньою владою.

Таку точку зору в коментарі "Апострофу" озвучило джерело в українському політикумі, знайоме з ситуацією.

"Головне завдання для Саакашвілі і команди - простояти більше двох-трьох днів. Якщо у них це вийде, то швидко підтягнуться спонсори та інші активісти. Ненависті до влади досить, але немає впевненості в тому, що це зараз спрацює", - сказав співрозмовник.

Представники "Народного фронту" відмовилися коментувати дану тему. У президентському "Блоці Петра Порошенка" не впевнені, що протестуючі доб'ються виконання своїх вимог.

"Якщо це в рамках чинного законодавства, то я нічого не маю проти. Більш того, частину вимог я поділяю. Але питання в тому, чи доречна політична дискусія щодо цих вимог", - сказав нардеп від БПП Олександр Черненко.

Разом з тим наближені до влади джерела кажуть, що основна мета ініціаторів мітингу - створити антиурядові виступи, а зацікавлені сили можуть використати момент для дестабілізації політичної ситуації.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Лякають гранатами в натовп: які протести чекають на Київ наступного тижня.