Психолог дав оцінку стану Савченко після її останніх заяв

Останні виступи та заяви народного депутата Надії Савченко говорять про те, що вона знаходиться на межі зриву.

Про це повідомляє "КП" в Україні " з посиланням на відомого київського психолога, не називаючи його імені.

Так, у фахівця запитали, про що може свідчити часте згадування Савченко епізоду свого повернення в Україну.

"Три роки тому, коли ви мене зустрічали після укладення, тоді ви мені дарували квіти. Але тоді я вам сказала: сьогодні ви мені даруєте квіти, а завтра може вийти так, що закидали камінням. Я до цього готова", - заявляє нардеп.

За словами психолога, якщо людина неодноразово повторює подібні фрази, це дійсно може свідчити про внутрішню вини людини і його бажанні виправдатися.

"Звичайно, провини може і не бути. Але очевидно - політик чогось побоюється, відчуває, що її незабаром можуть заарештувати і суспільство дізнається про якісь нові подробиці в її справі. Звідси нескінченне зациклення на фразі, яка, на її думку, може стати психологічним захистом ", - говорить фахівець.

Також він зазначив, що у Савченко помітні ознаки нестабільного поведінки.

"Те, що ми чуємо зараз від неї, говорить про прикордонному стані. Вона на межі зриву. Надія намагається виглядати різкою і рішучої при всьому своєму інфантилізм: наївному підході і невмінні своєчасно приймати продумані рішення", - говорить фахівець.

Також психолог зазначив, що Савченко не вміє грати в підкилимні ігри.

"Савченко боєць тільки тоді, коли треба взяти шашку і побігти вперед. Тому її збиває цей стрес і робить їй ще гірше. Результат - те, що ми чуємо в її нескладних виступах", - упевнений він.

Детальніше про ситуацію навколо нардепа читайте в матеріалі "Апострофа" - Савченко готуються заарештувати: що відомо на даний момент.