RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Не можна говорити таким тоном: владі України озвучили серйозне попередження через ставлення до народу

Близький соратник екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, один з лідерів політичної партії "Рух нових сил" Давид Сакварелідзе вважає, що представники української влади своїми діями доводять людей до критичної точки.

Про це він заявив в інтерв'ю "Апострофу" у відповідь на запитання, чи може статися кровопролиття в Україні.

"Не дай Бог, щоб це відбулося. Але, на жаль, вони роблять все, щоб вивести людей з рівноваги. Це як зґвалтування жінки. Тобі кажуть: "Я не хочу з тобою спати". Але влада каже: "Ні, ти повинна зі мною спати кожен день, я тебе все одно зґвалтую". Так говорять з виборцями: "Я все одно буду нав'язувати тобі своїх гончаренків, розенблатів і так далі. Змушу тебе за них голосувати, тому що я куплю все", - каже Сакварелідзе.

При цьому він зазначає, що українці - не той народ, який дозволить з собою діяти таким чином.

"В Україні таке не проходить. Неможливо зґвалтувати українців, неможливо зґвалтувати людей, які стояли на майданах, які перемагали на майданах, які зупинили своїми діями і ціною життів найбільшого агресора – Росію, утримали війну, щоб танки не стояли сьогодні в Києві. Не можна з таким народом розмовляти таким тоном", - резюмував політик.

Детальніше читайте в повному тексті інтерв'ю на "Апострофі" - Порошенко не завжди буде вирішувати - Давід Сакварелідзе про те, як повернути Крим і коли приїде Саакашвілі.