RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Тимошенко закликала кандидатів у президенти дотримуватися етики і моралі в ході дебатів

Глава партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що тон і суть переговорів по телефону між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенко в прямому ефірі телевізійного шоу 11 квітня принижують країну, виборців і руйнують високий статус президента і головнокомандуючого.

Про це заявила екс-кандидат в президенти і у відеозверненні на своїй сторінці в Facebook.

"Мене важко запідозрити в симпатіях до когось з двох кандидатів, але це саме той випадок, коли я повинна висловитися. Якою би жорстокою і безжальною не була політична боротьба, потрібно пам'ятати про певні моральні "маркери", за які не можна заступати", - зазначила вона.

Вона зазначила, що українські виборці не повинні спостерігати таку брудну політичну боротьбу між кандидатами, оскільки при вступі на посаду президента, репутація кандидата-переможця в очах громадськості і міжнародних партнерів вже буде зіпсована.

"Я побачила руйнування статусу посади президента. Я побачила приниження української держави. Я думаю, також, як і я, мільйони українців цього бачити не хотіли. Вибори пройдуть, а нам разом жити в одній країні", - підкреслила глава "Батьківщини".