RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Тимошенко зробила пропозицію Зеленському з питання боротьби з корупцією: деталі

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко запропонувала новообраному президенту Володимиру Зеленському створити Національну комісію з розслідування кримінальних злочинів старої влади.

Про це вона заявила на погоджувальній раді керівників парламентських фракцій і комітетів, передає прес-служба політсили.

"Люди чекають як і змін в країні, так і відповідальності Порошенко і його оточення і всіх, хто країну руйнував все 5 років. Я раджу новообраному президенту створити Національну комісію з розслідування кримінальних злочинів старої влади і зробити її "наддержавним" органом", - сказала вона.

Юлія Тимошенко підкреслила, що команда "Батьківщини" готова до конструктивної співпраці в рамках створення такої комісії.

Також лідер "Батьківщини" звернула увагу на те, що чинна влада навіть в останні дні своєї роботи продовжує свою злочинну політику і масово роздає "любим друзям" нагороди, посади, привілеї, гроші, і намагається якомога довше утриматися на своїх посадах.

"Генеральний прокурор заявив, що він готовий співпрацювати з новою владою. Нинішній і старий прем'єр-міністри заявили, що вони готові співпрацювати з новою владою. Таке враження, що скоро і Порошенко скаже, що готовий співпрацювати, тільки ще трохи треба йому попрацювати на цій посади", - зазначила політик.

У той же час глава партії обурилася, що порядок денний парламенту на цей тиждень не містить важливих для країни законопроектів:

"Знову весь порядок денний начинена лобістськими законами, які намагаються протягнути в останні тижні перед зміною влади. Це неприпустимо!", - підкреслила Тимошенко.