RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Програма "Батьківщини" здатна дати результат за сто днів - Тимошенко

У новій Верховній Раді повинна бути створена коаліція дій, в основі якої буде Новий курс, який гарантує реальні результати в перші сто днів роботи нової коаліції.

Про це Юлія Тимошенко заявила під час програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

"Там немає гасел, там є чіткі і професійні дії. Країні потрібні спокій, об'єднання і нарешті дати результат", - сказала лідер "Батьківщини".

Вона також підкреслила, що парламенту слід якомога швидше розпочати зміни, яких чекають люди.

"Ми не можемо дозволити собі, маючи реальний план в руках, ще 5 років бездарно втратити. У нас є унікальний документ, який можна з першої хвилини виконувати і давати результат за перші сто днів", - підкреслила політик.

Тимошенко запевнила, що будь-які проблеми в країні можна вирішити і ситуація не є критичною.

"Кожне проблемне питання: від зовнішніх боргів до низьких доходів українців, які руйнують економіку, – усе це має рішення. І я хочу, щоб ми сприймали нового президента, новий парламент як колосальний шанс для України. Немає часу і немає значення, які партійні кольори, треба всім працювати на державу. Усі наші знання поставити на службу України та дати можливість їй піднятися. Шанс і можливості є, шлях прокладений – просто треба діяти на результат", - зазначила лідер "Батьківщини".

Юлія Тимошенко також зазначила, що її політична сила не збирається працювати в опозиції.

"Я розумію критичний стан країни і все, що ми можемо зробити за межами політичних майданчиків, в будь-якому статусі, ми будемо це робити. Ми все одно будемо всіма силами допомагати. Рятувати країну ми повинні для себе, для наших дітей і онуків", - підсумувала вона.