RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Руки геть від Тарути: бійці полку "Азов" заступилися за нардепа після скандалу в соцмережах

Після скандалу, що розгорівся в мережі, на захист народного депутата Сергія Тарути встали бійці полку "Азов".

Про це повідомляє видання Politeka.

Напередодні в мережі стався галас через застереження Сергія Тарути, коли той виступав у рідному регіоні і в звільненому українськими бійцями від російсько-сепаратистських сил у 2014 році Маріуполі.

Деякі з опонентів політика "вчепилися" в випадково сказанеслово і спробували роздути скандал. Після інциденту на захист Сергія Тарути виступили українські воїни - зокрема екс-боєць і заступник командира відомого "Азова" Вадим Троян.

"Є хвиля, яку штучно розганяють ЗМІ, щодо виступу Тарути в Маріуполі. Зрозуміло, що вибори, і кому це вигідно. Ми відстояли Маріуполь разом з" азовців ", маріупольцями. Нам багато чого вдалося завдяки Таруті", - написав Вадим Троян в мережі .

Раніше заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян заявив, що "заслуги Сергія Тарути в підтримці українських воїнів у боротьбі з проросійськими окупантами на сході України - незаперечні".

Екс-боєць "Азова" додав, що саме допомогу Сергія Тарути для полку була колосальною.

"Він власними коштами допомагав" Азову ", привозив інструкторів, брав участь в обороні і визволенні міста. Помилився в виступі, але це з кожним може трапитися. Але він не зраджував рідне місто і держава. А" зраду "шукайте в" Укроборонпрому ", - підсумував Вадим Троян.