В "Слузі народу" видали цікаву ідею про перевірки на детекторі брехні

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський запропонував главі своєї фракції створити законопроект, який би зобов'язував членів парламенту проходити перевірку на детекторі брехні раз на рік.

Про це повідомляє УНН.

Він зазначив, що нардепи, які відмовляться від такої щорічної перевірки, повинні будуть здати мандати. Таким чином, на думку Дубінського, суспільство може зберегти контроль над діями своїх обранців в парламенті.

"Я б написав законопроект, який би зобов'язував депутатів в результаті кожного року - рік відпрацювали, закінчили сесію влітку, на літні канікули пішли і в обов'язковому порядку (пройти перевірку -" Апостроф "). Якщо не проходиш поліграф - здаєш мандат. В обов'язковому порядку 5 питань простих, зафіксувати їх в законі, власне, такий законопроект подати, щоб це стало елементом постійного контролю суспільства", - сказав Дубінський.

Слід зазначити, що глава фракції Давид Арахамія пропозицію почув, але конкретної відповіді на неї не дав.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережа вибухнула жартами і фотожабами через перевірки "слуг народу" на детекторібрехні. Більшість жартів зосереджені навколо теми можливої заміни поліграфа традиційними для криміналу методами "встановлення істини".