RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Неадекватний" екс-співробітник ОПУ злив в мережі дані топ-політиків

Звільнений з Офісу президента України Микола Богославець зливає в публічний доступ номера телефонів відомих політиків.

Так, екс-співробітник ОПУ публікує дані і номери телефонів народних депутатів і топ-менеджерів держпідприємств на своїй сторінці в Facebook.

Так, серед "жертв" Богославца виявилися міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський, народний депутат від партії "Європейська солідарність" Артур Герасимов, керівник НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, народний депутат від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко і так далі.

Слід зазначити, що на думку журналістів, Богославця звільнили з Офісу президента в серпні 2019 року після скандалу, пов'язаного з публікаціями на особистій його сторінці. Так, ряд ЗМІ виявили, що Богославець опублікував пост про початок роботи в ОПУ з помилками, після чого той його виправляв його кілька разів.

В даний момент він називає себе помічником депутата від "Слуги народу" Святослава Юраша. Також джерела в президентській партії уточнюють, що у нього можуть бути проблеми з психікою.

"Схоже проблеми з психікою. Деякі досвідчені кадри його спеціально тролять в мережі і він, щоб задобрити, скидає інсайди листувань всередині фракції "Слуга народу", причому реальні", - розповів співрозмовник журналістам видання "Гордон".

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат України Жан Беленюк шокував журналістів і підписників зовнішнім виглядом - у нього помітили синяк під оком.