RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Зробити Україну східноєвропейським Сінгапуром: Новинський прокоментував виступ Зеленського в Давосі

Президент України Володимир Зеленський під час свого виступу на Економічному форумі в Давосі згадував не тільки питання економічного зростання країни, але і безпеки, що надзвичайно важливо в нинішніх умовах.

Про це заявив народний депутат України, голова фракції "Опозиційний блок" Вадим Новинський в ефірі телеканалу "НАШ".

Він також зазначив про честь, яку надали лідеру України організатори, давши йому виступити на головному майданчику форуму. За словами депутата, в останній раз такої честі був удостоєний президент України Петро Порошенко в 2015 році.

"Це знак поваги і довіри - коли президент нашої країни виступає на головному майданчику. Не кожен має таку можливість. Він говорив, що мета його президентства - успішна Україна, тобто зробити так, щоб Україна була східноєвропейським Сінгапуром чи Південною Кореєю", - зауважив Новинський.

Також він висловився щодо заяв українського президента в контексті безпеки в ході виступу з головної трибуни економічного форуму.

"Володимир Зеленський заявив, що мета його президентства - встановити мир на південному сході, зупинити війну, зробити так, щоб Україна була мирною і єдиною", - зазначив депутат.

Детальніше про виступ президента України на Економічному форумі в Давосі читайте в матеріалі "Апострофа".