RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Керівництво ЗСУ вирішило підняти собі премії: в мережі показали документ

Керівництво Збройних Сил України звернулося до міністра оборони і уряду з проханням нарахувати їм додаткові надбавки на особливий період в розмірі від 372% до 10%, залежно від рангу.

Про це написав у себе на каналі в Telegram ветеран АТО Олександр Грамарчук (Грім).

Відповідно до опублікованого в мережі документу, прохання про додаткові виплати керівництво
ЗСУ аргументує "підвищенням мотивації" і "досягненням стабільного морально-психологічного стану".

У документах зазначено, що найвищу надбавку - в 372% від поточних виплат – має отримати головнокомандувач Збройних Сил України, його заступник - 315%, начальник Генерального штабу - 307%, командувач Об'єднаних сил - 306%. У той же час за особливості проходження служби всьому керівництву української армії пропонується виплатити надбавку в 100%. У той же час найнижчі надбавки - близько 10% - пропонується виплатити начальникам підрозділів в тилу і окремих підрозділів, підпорядкованих Міноборони.

Ветеран прокоментував ситуацію, уточнивши, що ніяких надбавок для звичайних військовослужбовців, згідно з документом, не передбачено.

"Хочу вас привітати, тому що ви в черговий раз зробили себе разом. Керівництво ЗСУ так переживає за благополуччя солдата ... вирішили підняти собі, бідним, премії", - написав автор публікації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про грандіозні премії, які затвердили в уряді для керівництва митної служби.