RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Тищенко повинен скласти депутатський мандат - нардеп Лерос

Народний депутат від партії "Слуга народу" Гео Лерос вважає, що його колега по фракції Микола Тищенко після скандалу з роботою його ресторану "Велюр" в Києві під час карантину, повинен скласти депутатський мандат.

Про це з посиланням на його інтерв'ю українському телеканалу пише РБК-Україна.

"Вважаю, що депутат Микола Тищенко повинен скласти мандат і йти займатися бізнесом в свій "Велюр", - сказав Гео Лерос.

Він додав, що у фракції тільки кілька людей відгукнулися і дали коментарі щодо цього розслідування, а всі інші поки мовчать.

"Більшість в "Слузі народу" вирішили не помічати цієї проблеми, як і будь-який інший", - вважає Лерос, додавши, що це означає - "своїм все, а всім іншим - закон".

"Миколі Тищенку дозволено абсолютно все, тому що він кум Андрія Єрмака. Всі"договорняки" на рівні Києва, співпраця з Антоном Яценком, який є "королем тендерної мафії" часів Віктора Януковича. Судячи з усього, справи у Єрмака і Тищенка йдуть абсолютно чудово. Бачимо, що Єрмак продає Україну на міжнародній арені, а Тищенко за національний рівень взявся", - додав Лерос.

Напередодні вийшло розслідування Bihus.Info, в якому говорилося, що ресторан Тищенко продовжує працювати, його відвідують депутати, бізнесмени і колишні члени Партії регіонів.

29 квітня поліція Києва прийшла з перевіркою в ресторан нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка після того, як вийшло розслідування про його роботу всупереч карантину в Україні.