RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Не зможуть скасувати ні влада, ні карантин: нардеп Рабинович про святкування Дня перемоги

Обмеження влади не зможуть скасувати святкування Дня Перемоги українцями, і політична партія "Опозиційна платформа - За життя" шукає спосіб, як відзначити свято, не порушуючи закон.

Про це заявив народний депутат, співголова політичної сили Вадим Рабинович, передає прес-служба партії.

"Я думаю, що 9 Травня ні карантину, ні яким урядам в наших серцях не скасувати! А те, що ми знайдемо способи, як, не порушуючи закон, відсвяткувати це свято - це я вам обіцяю! Ми не забудемо наших героїв - це я вам гарантую! Упевнений, що 80% населення країни святкуватимуть День Перемоги. Тому, дорогі друзі, обов'язково відсвяткуємо 9 Травня у всіх містах нашої країни", - запевнив політик.

Також Вадим Рабинович висловився про відкриття ринку землі з боку влади. Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський підписав прийнятий Верховною Радою України відповідний закон, задовольнивши таким чином вимоги Міжнародного валютного фонду.

"Не можна займатися державною проституцією безперервно! МВФ не має ніякого права висувати нам такі вимоги, тому що це не входить в його компетенцію. Вони (Фонд) поглумилися над нами ... Це шлях в нікуди! Це шлях в глухий кут!" - заявив співголова партії "Опозиційна платформа - За життя".

Вадим Рабинович підкреслив, що пишається партією, яка "5 місяців затримувала прийняття закону про продаж землі, і досягла ряду змін, таких, як зменшення концентрації земель в одних руках, а сам ринок запрацює не раніше 2024 року".

"Апетити кредиторів ніколи не зупиняться, якщо не озвучувати їм прості речі, про які я розповідав нашому прем'єр-міністру: "Сядьте з ними і оголосіть: ми боргуємо вам великі гроші. Ми не можемо їх віддати! Я не можу вбити свій народ, щоб віддати вам борги! У мене дві пропозиції на вибір: або ми оголошуємо те, що називають "технічним дефолтом" (і не треба боятися цього слова - біднішими не станемо, як ні в кого нічого не було, так і не буде, тільки ми від боргів звільнимося і дітей своїх звільнимо), або даєте нам відстрочку на 50 років і через 50 років ми повернемося до цього питання, як ви це зробили по відношенню до інших країн", - запропонував Вадим Рабинович.