RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Хочуть узаконити грабунок людей: Тимошенко висловилася про легалізацію грального бізнесу

Замість підтримки людей під час пандемії коронавірусу, захисту регіонів від повені, для влади пріоритетом став закон про гральний бізнес, що схоже на спробу заробити на населенні.

Про це заявила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час виступу у Верховній Раді.

"Знову президентом визначений першочерговий закон для країни, у нас інших проблем немає – закон про гральний бізнес. У нас немає законопроєкту про протидію наслідкам повені, змін до бюджету як допомогти людям після повені, немає нічого, що пов’язане з захистом лікарів, освітян. На тлі розвалу державного управління, розвалу бюджету, невиконання соціальної допомоги людям, як першочерговий вноситься в зал в остаточному читанні закон про гральний бізнес", – обурилася Юлія Тимошенко.

Голова "Батьківщини" зауважила, що законом про гральний бізнес влада не покращить ситуацію в бюджеті країни, а лише "погіршить життя українців".

"Сказали, що будуть доходи бюджету 4 млрд гривень від грального бізнесу. Хіба не знаєте, що для того, щоб 4 млрд перерахувати у бюджет, треба, щоб наші українці 40 млрд програли в гральних залах, казино. Хіба ви не помітили обман, коли президент казав, що тільки у п’ятизіркових готелях або на окремих територіях будуть гральні можливості? А в цьому законі сформували умови так, що в кожній підворотні можна грати та програвати", – застерегла лідер партії.

Юлія Тимошенко переконана, що такий закон суперечить інтересам країни, підтримувати цей документ неприпустимо.

"Наша фракція внесла сотні правок до цього антинародного закону. Забули, що ВООЗ визнала психічне захворювання лудоманію гіршим за наркоманію та алкоголізм? Замість того, щоб людям допомагати, давати їм підтримку під час коронавірусу, повені, вони через гральний бізнес заберуть у них останнє. Закликаю всіх голосувати проти легалізації грального бізнесу", – закликала Юлія Тимошенко.