RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Дубинський знову оскандалився і почав війну проти своїх же колег-"слуг" - блогер

Голова Київської обласної організації партії "Слуга народу" Олександр Дубинський намагається використовувати своє призначення в корисливих цілях.

Про це пише блогер Анастасія Азарова у себе на Facebook, передає "Багнет".

Як пише блогер, Дубинський, який починав діяльність з продажу телефонів, атакував главу Податкової служби Олексія Любченка - креатуру Зеленського: "Народний депутат мало не загрожує Любченку повернути його в реальність і нібито викриває головного податківця країни в схематозах ... Для Дубинського немає авторитетів, якщо він відчуває вигоду".

Блогер припускає, що Дубинський "так стурбований "схемами" Любченко, бо сам хоче на них сісти": "Зокрема, мова йде про ТОВ "БК Будівельний майданчик". Дубинський розхитує крісло головного податківця, щоб поставити свою людину першим замом і контролювати скручування... Він побіжно згадує колегу "слугу" Ольгу Васілевську-Смаглюк в справі. Колишня журналістка, яка хоче заглушити свободу слова в Україні, бере участь в дерибані Київської області, тому що входить до групи Коломойського з Дубинським".

Блогер зазначає, що активність Дубинського викликана ще й тим, що "він може втратити протекцію Коломойського". За словами блогера, ще однією мішенню Дубинського є заступник глави ОП Кирило Тимошенко, який 12 серпня в рамках програми "Велике будівництво" презентував проект Київської обхідний дороги.

Як стверджує Азарова, Дубинський намагається блокувати проект виключно виходячи зі своїх цілей: "Будівництво дороги планується в Київській області, де без згоди Дубинського муха не пролетить безкоштовно. Він під виглядом публічних праймеріз в великих ОТГ Київської області продає там місця".

Розповідаючи про схеми на КОДа, Азарова розповідає про зацікавленість депутата в справі: "Чому Дубинський намагається привернути увагу прокуратури до податкових скруток? Не тому, що він чесний, а тому що сам хоче сидіти на фінансових потоках. Як передає канал "Тінь на тин", бюджет КОДу - більше 3 млрд доларів. За оцінками "фахівців", з 85 млрд гривень бюджету на будівництві КОДу можна освоїти 25, а це майже мільярд доларів".

Як зазначає Азарова, тому Дубинський почав боротьбу за цей потік: "Дубинський уявив, що без нього жодне питання вирішити не можна, хоча не розуміє, що він нічого не означає без Коломойського. А олігархові точно не до Дубинського - після того, як США за нього взялися".

Автор поста зазначає, що Дубинський майже відкрито почав працювати на партію "За майбутнє".

"Таким чином, Дубинський почав війну проти колег-"слуг", - резюмує блогер Азарова.