RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Нові плівки Героса виявилися "пшиком" - політолог

Чергова порція плівок скандального народного депутата Гео Лероса з записами розмов Миколи Тищенка виявилася пшиком, а не інформаційною бомбою.

Про це заявив політолог Андрій Золотарьов в Facebook.

"Судячи з усього він себе бачить термінатором з інформаційною бомбою. Реально ж пшик і пустушка, примітивний самопіар. Вийшло якось несерйозно. Бомба термінатора була без детонатора", - таку оцінку плівкам Героса дав Золотарьов.

На думку Золотарьова на плівці чути "незрозумілі голоси з розмовами ні про що". У спробах Гео Лероса розкрутити скандал навколо себе політолог бачить бажання стати жертвою в очах пересічних українців: "Схоже Лерос хоче зробити з себе сакральну жертву, яку обговорюють навіть в лазні".

Політичний аналітик Олена Дяченко розділяє сумнів Золотарьова щодо серйозності плівок Гео Лероса: "І знову не зрозуміло, про що вони. Постановка, манірність, робота Гео на аудиторію - все зрозуміло, а змістовна частина і частина про чесного СБУшника, що таємно від Баканова пише когось в лазні - залишається не надто".

На засіданні Ради 30 вересня народний депутат Гео Лерос заявив, що нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко готує на нього напад. Також Лерос розповів, що у нього є 6-годинний запис розмов з Тищенко.