RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Розповідають українцям казки, забуваючи про реалії: Вадим Рабинович розкритикував владу за порушення обіцянок

Низькі тарифи, захмарні зарплати і пенсії, автобани і хаби - це казка від влади, а на ділі українців чекають захмарні тарифи, мізерні зарплати і пенсії, а також катастрофа в економіці та соціалці.

Про це заявив народний депутат України, співголова фракції "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович під час свого виступу з трибуни Верховної Ради.

"Колеги, ви хочете послухати казку про велику європейську країну, в якій бабусі отримуватимуть гідну пенсію, а вчителі - не менш 4 тис доларів? Про країну, де є хаби і просторі автобани? Про країну, де винайдено першу в світі вакцину від коронавируса? Але цього всього немає - це все те, про що нам брехала "зелена" влада", - зауважив політик.

На ділі ж обіцянки так і залишаються невиконаними, стверджує співголова "ОПЗЖ".

"А тепер про реалії - про державу Україна, де тарифи викликають шок, де правлять недотепи, які не бажають щось змінювати, а бажають лише продовжувати тотальне обкрадання країни та її народу", - підкреслив Вадим Рабинович.

Прокоментував парламентарій і заяви від міністра охорони здоров'я Максима Степанова про "чудову медицину".

"Україна йде в списках після африканських країн, і отримає вона вже залишки вакцини, та й то наша влада ще сама не знає, коли. І наші реалії в тому, що українська медицина повністю знищена - це зробили до нас Супрун і добиває її Степанов!" - підсумував Вадим Рабинович.