В Україні розпочав роботу сайт для запису українців на вакцинацію від COVID-19: що потрібно знати

З понеділка, 1 березня, українці отримали можливість записатися на вакцинацію від коронавірусу онлайн - розпочав свою роботу роботу сайт для запису на вакцинацію від COVID-19.

В Україні понад 4 тис. нових випадків коронавірусу за добу: статистика на 1 березня

Таку інформацію озвучив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на традиційній селекторній нараді під головуванням президента України Володимира Зеленського, передають у прес-службі глави держави.

"Відсьогодні українці зможуть записатися на безкоштовну вакцинацію проти COVID-19 онлайн або за телефоном гарячої лінії. База надісланих заявок дасть змогу чітко організувати логістику та в максимально стислі строки забезпечити людей безпечними вакцинами", – зазначив очільник уряду.

Президент Володимир Зеленський наголосив, що урядова онлайн-платформа є частиною цифровізації країни, яка повинна стати ефективним інструментом для організації вакцинації населення і надання допомоги бізнесам під час локдауну.

За словами віце-прем’єр-міністра – міністр цифрової трансформації Михайла Федорова, записатися на вакцинацію можна через додаток "Дія", портал "Дія", а також через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я.

Читайте також матеріал "Апострофа": За ліцензією AstraZeneca: яку вакцину вводять українцям і наскільки вона безпечна.