RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Як "слуги народу" розважаються в розпал локдауна: відеорасследованіе журналістів

Народні депутати з фракції "Слуга народу" і два десятка представників президентської політсили нехтували жорсткими карантинними обмеженнями, введеними в Київській області під час локдауну.

Відповідне відео опубліковано в розслідуванні програми "Схеми" на відехостінгу YouTube.

Як свідчать опубліковані кадри, під час локдауну в заміському готельно-ресторанному комплексі Koncha Zaspa Park пройшла багатолюдна зустріч. Учасниками зборів були народні депутати від партії "Слуга народу" Андрій Мотовиловець, Анатолій Гунько та Артем Культенко, а також їхні однопартійці-депутати з Київської обласної ради, зокрема Сергій Левченко, який, за даними журналістів, є співвласником ресторану в цьому закладі.

Пізніше ці збори деякі з присутніх пояснювали "паралізованою роботою облради" і неможливістю знайти "інший коворкінг".

Крім того, біля ресторану "Адріатика" в центрі Києва 8 квітня, коли в столиці діяв посилений карантин, було помічено автомобіль народного депутата від "Слуги народу" Юрія Арістова, глави комітету з питань бюджету. Через деякий час нардепа побачили, коли він виходив із закладу через кухню в компанії інших людей, які, як і він, були без захисних масок.

Пізніше Арістов відповів журналістам, що відвідував цей ресторан, щоб "поспілкуватися з другом".

Також на вечірці у заступника керівника фракції "Слуги народу" Миколи Тищенка були присутні ряд колег, зокрема, Олександр Трухін і колишній нардеп від "Слуги народу", а нині керівник Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко з дружиною.


Як повідомляв "Апостроф", під час посиленого карантину народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко зібрав гостей з приводу дня народження своєї дружини Алли Баранівської в одному зі столичних готелів.