RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Влада відкриє доступ до Конча-Заспи для усіх громадян – Кирило Тимошенко

Цього року влада планує відкрити доступ громадянам на територію резиденції в Конча-Заспі, яка зараз перебуває на балансі Державного управління справами.

Про це повідомив заступник голови ОП, координатор програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" Кирило Тимошенко під час форуму "Україна 30. Економіка без олігархів".

"Були моменти, коли можновладці у минулому заключали сумнівні договори і будували там собі будинки і проживали там, і ще досі проживають. Але за дорученням президента зараз йде аудит усіх договорів", - заявив заступник голови ОП.

Тимошенко додав, що головна мета влади - відкрити доступ до "Конча-Заспи" для усіх громадян

"Хочемо відкрити територію Конча-Заспи для того, аби там можна було гуляти, проводити час, адже це ще ближче, ніж "Залісся". Це фактично п'ять хвилин від Києва", - зазначив заступник голови Офісу Президента.

Як тільки влада проведе аудит та розробку так званої нової території, "Конча-Заспа" стане відкритою для відпочинку, запевнив Кирило Тимошенко.

"Ні для кого не секрет, який буде результат. Я думаю, що уже через кілька місяців ми побачимо, що почнеться виїзд багатьох осіб з території Конча-Заспи", - сказав він.