RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Скандал з нардепом Брагарем у Львові отримав несподіване продовження

Національна поліція оголосила догану двом патрульним поліцейським, які на початку липня зупинили автомобіль народного депутата від "Слуги народу" Євгенія Брагара. Безпосередній начальник патрульних - командир роти через інцидент знижений на посаді.

Про це "Українським Новинам" повідомили в Національній поліції України.

"Службове розслідування завершено. Двом патрульним - догану, командиру роти - зниження, а командиру батальйону - зауваження", - прокоментував історію з парламентарієм представник відомства.

Зазначається, що причиною для стягнення стало порушення правоохоронцями посадової інструкції, яка передбачає включення нагрудної камери (відеореєстратора) під час зупинки автомобіля.

Нагадаємо, нардеп від "Слуги народу" Євген Брагар заявив, що патрульні звинуватили його в перебуванні в стані наркотичного сп'яніння через те, що він відмовився дати хабар.

За його словами, правоохоронці кілька разів вимикали камеру і натякали на хабар, а після його категоричної відмови звинуватили народного обранця в тому, що він знаходиться в стані наркотичного сп'яніння.

Варто зазначити, що нардепи нерідко потрапляють в скандали. Так, в про час посиленого карантину в Києві, народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко зібрав гостей з приводу дня народження своєї дружини Алли Баранівської в одному зі столичних готелів.