RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Комаровський визнав, що на дні народження Шустера у Вільнюсі був Ахметов - журналіст

Один із фігурантів нещодавнього розслідування "Української правди", в якому розповідалося про таємну зарубіжну зустріч Ріната Ахметова з ексміністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, колишнім прем'єрміністром Володимиром Гройсманом, журналістом Дмитром Гордоном та лікарем-телеведучим Євгеном Комаровським під час святкування дня народження телеведучого Савіка Шустера у Вільнюсі, визнав, що така зустріч із найбагатшою людиною України справді відбулася.

Як повідомив автор розслідування Михайло Ткач, людиною, яка визнала зустріч з олігархом, став Євген Комаровський.

“Доктор Комаровський визнав, що на дні народження Савіка Шустера був Рінат Ахметов. Це добре. Тому що спостерігати за тим, як дорослі люди, лідери громадської думки з мільйонними аудиторіями вдають, що Ахметова там не було, вже не смішно", - написав у Facebook Ткач.

За словами журналіста, до цього, після виходу сюжету "Української правди", ще один гість Шустера, Дмитро Гордон, впродовж двох днів публікував численні фото з Вільнюса, на яких не було знято Ахметова, з коментарями: "Те, що Ткач побоявся показати".

Ткач звернув увагу також на репліку Комаровського, який назвав розслідування журналіста "негідним чоловіка".

"Сподіваюся, колись і доктор Комаровський набереться "чоловічої" мужності говорити про олігархів правду, не боячись втратити ефіри на їхніх телеканалах", - прокоментував Ткач.

Він також підкріпив свій пост фото: "На фото вираз обличчя доктора Комаровського, коли його запитали журналісти, "як він ставиться до Ріната Ахметова". Не жарт".

Нагадаємо, нещодавно "Українська правда" розмістила журналістське розслідування, з якого випливало, що у Вільнюсі під прикриттям святкування Дня народження Савіка Шустера Рінат Ахметов проводив переговори з можливими кандидатами на пост Президента замість Володимира Зеленського.