RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Тищенко розповів як йому планують мстити власники кол-центрів

Народний депутат Микола Тищенко анонсував множинну появу фейкових записів його голосу на телеграм-каналах, він стверджує, що ця чорна кампанія ініційована власниками шахрайських кол-центрів, які він спільно з депутатською ТСК активно закриває по всій країні.

"Профспілка власників кол-центрів завдає удару у відповідь! Найближчим часом у телеграм-каналах із сумнівною репутацією будуть розміщені аудіозаписи, в яких згенерований нейромережею голос безладно обговорює якісь домовленості про припинення моєї війни з кол-центрами. Цей голос не мій і таких переговорів ніколи не було, цей фейковий голос згенеровано за допомогою нейромережі!", – заявив Микола Тищенко.

Він стверджує, що зазначені записи створені з використанням нейромереж, які працюють за принципом функції "Власний голос" у новій версії операційної мережі для айфону.

"На жаль, змушений констатувати той факт, що шахрайством у кол-центрах займаються дуже технічно підковані молоді люди, які контролюють частину телеграм-каналів в Україні та вміють користуватися нейромережами. В інтернеті є десятки нейромереж, які дозволяють підробляти голоси, функція підробки голосу вже є навіть у новій версії операційної системи для iPhone і називається "Мій голос", ви легко це можете перевірити. Для суспільно активних людей, які мають багато контенту з оригіналами голосу, нейромережі вже серйозна проблема. Ці технології активно використовують у Росії, підробляючи нейромережами голоси відомих людей з України, і вони створюють пропагандистський контент!" – аргументує Тищенко.

Також Тищенко анонсував закриття кол-центрів у Миколаєві та Івано-Франківську, кримінальне переслідування власників цих кол-центрів, які, на його думку, ховаються у Монако, Мексиці та Лондоні.

"Відкриття кол-центрів у Миколаєві чи Івано-Франківську, подалі від Києва, не допоможе! Власники кол-центрів, що ховаються в Монако, Мексиці чи Лондоні, терплять покарання за свої злочини! Це війна! Ще один фронт, що послаблює українську обороноздатність! Краде гроші у громадян України та Євросоюзу!Тим самим завдаючи великої шкоди Україні, руйнуючи наш імідж і найстрашніше - допомагаючи агресору!" – повідомив Тищенко та пообіцяв, що "далі буде дуже гаряче".