RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

На суді у справі про вбивство СБУшника сталася заваруха: опублікованi фото

У Приморському районному суді Маріуполя відбулися сутички між учасниками судового засідання у справі про вбивство співробітника СБУ у Волновасі Віктора Мандзика.

Про це повідомляє 112.

Відзначається, що безлади почалися після закінчення терміну затримання під вартою для підозрюваних.

"В 17:20 закінчився час, коли підозрювані перебували під вартою. Після цього почалися сутички, хтось викликав поліцію, приїхали озброєні бійці спецпідрозділу, і в той момент вже підозрювані самовільно вийшли з-за обмеження, зустрілися зі своїми родичами. Після того, як прибули бійці спецпідрозділу, їх знову відсунули за загородження. Сюди приїхав особисто голова поліції В'ячеслав Аброськін (голова ГУ Нацполиции в Донецькій обл., – ред.)", — сказано в повідомленні.

Фото УНН

Пізніше В'ячеслав Аброськін прокоментував інциденти, що сталися в суді.

"Деякі особи з числа родичів і близьких (заарештованих, - ред.) вирішили зірвати або затягнути судове засідання, своїми діями спровокувати співробітників поліції, дестабілізувати ситуацію і не дати суду прийняти рішення. В даний час обстановка повністю стабільна, всі люди знаходяться в залі, була спроба заарештованих зробити втечу з-під варти. Поліція Донецької обл. забезпечує конвоювання заарештованих осіб і публічний порядок в районі і в Приморському суді", — зазначив голова обласної поліції.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 27 березня під час спроби нелегального перетину державного кордону СБУ затримала підозрюваного у вбивстві співробітника спецслужби, яке відбулося у Волновасі Донецької області.