Онищенко назвав умову внесення застави за Насірова

Народний депутат України Олександр Онищенко, який ховається від українських властей в Лондоні, назвав умову, за якою він готовий внести заставу за відстороненого від посади голови ДФС Романа Насірова.

Про це він сказав в коментарі виданню "Страна".

"Я готовий. Нехай Петру Олексійовичу Порошенку стане трошки соромно перед його вірним соратником Насіровим. Що я хочу замість того? Нехай повернуть мені депутатську недоторканність", - заявив нардеп.

У той же час представник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Симків заявив, що 10 березня буде оскаржено запобіжний захід Насірову у вигляді застави 100 мільйонів гривень, передає "Інтерфакс-Україна".

Нагадаємо, в ніч на 7 березня суд обрав Насірову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб з альтернативою застави в сумі 100 мільйонів гривень. САП просила суд призначити йому заставу в сумі 2 мільярди гривень.

Як повідомляв "Апостроф", посольство США і представництво ЄС в Україні привітали рішення українського суду про взяття під варту колишнього главу Державної фіскальної служби Романа Насирова.