RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Справа Тамразова: радник міністра нагадав про його допомогу українським військовим

Власник сайту Insider, блогер і колишній перший заступник голови правління ПАТ "Укргазвидобування" Олексій Тамразов раніше активно займався допомогою українським військовим.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова громадської ради при Мінсоцполітики Олексій Ліпіріді.

"Ціна свободи - 570 млн гривень! Саме таку заставу зажадає генпрокуратура сьогодні в суді, інакше - 60 діб арешту. Хто ця людина і за що її затримали?

Олексія я знаю з волонтерства. На фронт він передав сотні автомобілів, безпілотники, обладнання, а ще ремонтує це все добро, яке він набував за власні кошти, а це кілька десятків мільйонів гривень. Його допомогою скористалися 93, 81, 25, 92, 56, 1 і 17 танкові бригади та інші військові підрозділи.

Я сам, коли пішов служити в Міноборони, отримав від нього пікап, на якому відпрацював три роки. На моє прохання Олексій пригнав для тодішнього губернатора Луганської області Георгія Туки броньований Геленваген. Таку ж броню отримав головний на той момент борець з контрабандою Родіон Шовкошитний. Тисячі військовослужбовців користуються тим, що для них придбав Тамразов", - написав Ліпіріді.