RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

​Розкрито дані про сім'ю канібалів, жорстоко вбили в Харкові колишнього поліцейського: фото і відео

Підозрювані в страшному вбивстві і канібалізмі батько і син Костюкові прожили разом з понівеченим трупом майже тиждень.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

В Орджонікідзевському районному суді не відбулося попереднє засідання у справі про харківські канібалів - 41-річного жителя Великобурлуцького району Максима Костюкова та його 20-річного сина Ярослава. Причина - на слухання не зміг з'явитися адвокат молодшого обвинуваченого.

В результаті суддя Анна Матвієвська прийняла рішення про перенесення попереднього слухання на 11:30 20 лютого.

Відзначається, що на лаві підсудних Костюков-старший спробував приховати своє обличчя, натягнувши на очі чорну в'язану шапку.

При цьому обидва обвинувачених категорично відмовляються від спілкування зі ЗМІ. Чи не спілкується з пресою і захисник Костюкова-батька Олександр Звіряка. Чоловік послався на те, що підзахисний не давав йому на це дозволу. Крім того, його "клієнт" взагалі проти присутності журналістів на судових засіданнях.

Нагадаємо, 11 жовтня на вулиці Краснодарській, 173, місцеві жителі виявили обезголовлене тіло колишнього 45-річного працівника поліції. Труп лежав на сходах, що ведуть у підвал, і був завалений сміттєвими пакетами. При цьому у трупа частково були відсутні внутрішні органи і ділянки м'яких тканин по всьому тілу. Краї ран були рівними, а кілька невеликих надрізів на гомілки навіть були оброблені зеленкою.

Згідно з матеріалами справи, зі своїми майбутніми вбивцями чоловік познайомився 4 жовтня 2018 року. У той нещасливий день вони разом випивали, а коли він розповів, що раніше працював правоохоронцем - йому встромили ножа в шию. На наступний день Костюков-старший почав відрізати від тіла загиблого шматки м'яса, варити його і є. Чоловіки навіть пригостили своїм незвичайним "блюдом" місцевого бомжа.

До слова, з трупом в квартирі сім'я Костюкова провела практично тиждень. Позбутися тіла їм довелося через те, що додому з дачі повертався дідусь, який жив разом з ними. Труп вони викинули в підвал найближчого будинку, а ось від голови позбудеться не встигли. Її якраз і знайшли співробітники поліції під час обшуку на балконі.

Батько - 41-річний Максим Костюков

Син - 20-річний Ярослав Костюков

Як повідомляв "Апостроф", зловмисники, яких 4 жовтня вбили колишнього поліцейського і відрізали від його тіла голову, також відрізали шматки м'яса від тіла, варили і їли.