RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Повернули власнику: стало відомо про остаточне рішення суду щодо комплексу на Балтійському провулку в Києві

Голосіївський районний суд Києва виніс ухвалу, якою знято арешт з майнового комплексу (автосалони і автоцентри загальною площею 36 441,0 кв м), розташованого на провулку Балтійському, 20 в Києві, а також скасовано передачу цього майна у тимчасове управління АРМА.

Таке визначення винесене 17 січня, передає РБК-Україна.

Законним власником об'єкта є ТОВ "КУА "Будівельні проекти". ТОВ" РК "Воздвиженка", що тимчасово керує об'єктом, зобов'язана передати приміщення законному власнику найближчим часом. Ухвала є остаточною і не підлягає перегляду в судовому порядку. Інформація про скасування арешту і припинення права керування АРМА і ТОВ "РК "Воздвиженка" була внесена до державного реєстру речових прав на нерухоме майно на підставі зазначеного судового рішення.

У 2018 році майновий комплекс на провулку Балтійському, 20 був заарештований визначенням Голосіївського районного суду Києва від 20.04.2018 року в рамках розгляду кримінальної справи, яка не мала відношення до законного власника об'єкта ТОВ "КУА "Будівельні проекти". Після чого активи компанії були передані в управління новоствореній АРМА, яка з грубими порушеннями, без проведення конкурсу передала майно у тимчасове управління ТОВ "РК "Воздвиженка", пов'язану з бізнесменом Олександром Ярославським.

В результаті дій АРМА, в управлінні ЖК "Воздвиженка" комплекс фактично не працював, автосалони закрилися, держбюджету та бізнесу завдано значної шкоди, яка склала близько 63,5 млн грн. Безробітні співробітники автосалонів виходили на акції протесту під стінами Кабміну і офісом АРМА.