RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

В "Народному фронті" обурилися "одами" Фірташу в парламенті

Фракція "Блок Петра Порошенка" має виступити з офіційною заявою з приводу позиції свого народного депутата Олега Барни, який публічно виступив на захист одіозного олігарха Дмитра Фірташа, який очікує в Австрії на екстрадицію до США.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук.

"Депутат Барна заспівав панегірик Фірташу. Гидко чути таку оду прокремлівському олігарху з вуст члена фракції", - наголосив він, коментуючи допис Барни.

У своєму пості на Facebook Барна, зокрема, закликає українську владу стати на захист олігарха Фірташа і не допустити його екстрадиції до США, де проти нього порушена кримінальна справа, і звинувачує "оточення Яценюка" у тому, що олігарх не може повернутися до України.

"Хотілося б побачити офіційну заяву "Блоку Петра Порошенка" стосовно цього випадку. Колеги, це специфічна підлабузницька позиція дивакуватого депутата Барни", - підкреслив Андрій Тетерук.

Відзначимо, раніше нардеп Олег Барна пошкодував, що влада не захищає "багатих українських громадян", привівши в приклад Дмитра Фірташа, повернення якого в Україні нібито не хоче Арсеній Яценюк.