RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Нардеп Данченко розповів про інформаційні атаки на нього і викликав опонентів на розмову

Народний депутат, глава комітету Верховної Ради з інформатизації та інформаційних технологій Олександр Данченко заявив, що проти нього почали вести цілеспрямовані інформаційні атаки через його нібито перехід в команду новообраного президента Володимира Зеленського.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

Депутат зазначив, що чутки про його приєднання до політичної сили нового президента не мають під собою реальних підстав.

"Всі борються за віртуальні посади в нових командах, адже в цих інформаційних атаках я як би переходжу з "Самопомочі" і прошуся або вже навіть переходжу до Володимира Зеленського. Але насправді це виглядає так, ніби хтось дуже не хоче, щоб так сталося, незважаючи на те, що ніяких таких переговорів я не веду. Виходить, як у футболі, коли закидають "інформаційну качку" про трансфер, дуже часто потім такий перехід багато в чому зривається через це .. за цим стоять або все ті ж люди, які минулого літа хотіли мене очорнити, або хтось щось дуже сильно не хоче бачити мене там, куди я, до речі, поки не збирався йти. Ні Зеленського, ні кого-небудь з його штабу я особисто не знаю, ніяких переговорів ні з ким не вів і ніякі пропозиції не отримував", - зазначив депутат.

Також нардеп уточнив, що достовірно знає ім'я людини, яка може вести проти нього політичну війну і на його думку, у нього могли з'явитися спільники.

"Точно знаю, що є одна людина, яка всі останні роки і зараз хоче все-таки мені "насолити", за щось там помститися. З іншого боку, хто б міг блокувати мої подальші кроки? Ну, напевно, дуже багато людей хоче бути в команді чинного президента, якихось майбутніх командах на різних провідних ролях. І, оцінивши мої перспективи, всіляко намагаються "збити", - уточнив він.

Депутат запросив своїх опонентів до відкритих переговорів щодо його політичного майбутнього, і зазначив, що готовий вислухати їхні аргументи і навіть поради.

"Всіх соратників і особливо опонентів закликаю до діалогу. Виходьте з фейсбуку, не ховайтеся в коментарях. Я готовий відповісти на всі питання і прислухатися до порад. Запрошую на відкриту велику зустріч, дебати, як зараз люблять називати", - підкреслив Данченко.