RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Оппоблок, " Доверяй Делам", "Відродження", "Наші" і "Партія Миру" оголосили про спільний похід на вибори

У п'ятницю, 7 червня політичні сили "Опозиційний блок", "Доверяй Делам", "Відродження", "Наші" і "Партія Миру" в ході церемонії на пішохідному мосту в Києві повідомили про свій спільний похід на вибори.

Трансляцію зустрічі вела Facebook-спільнота партії "Опозиційний блок".

В ході церемонії представник партії " Доверяй Делам", мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що підтримка об'єднання опозиційних сил пов'язана з програмою децентралізації, яка вказана в меморандумі.

"Ми підписали меморандум, щоб ми могли реалізувати децентралізацію на місцях. Будемо підтримувати глибоку реформу децентралізації об'єднаних опозиційних сил", - сказав він.

В ході церемонії також виступив представник партії "Опозиційний блок" Вадим Новинський.

"Мир - це завдання номер один. Прямі переговори, досягнення розумних компромісів з дотриманням національних інтересів України та повне виконання Мінських угод - ось наш шлях до миру. Але мир - це не тільки зупинити війну на Донбасі. мир потрібен і між українцями. Без поділу на правильних і неправильних з питань мови, культури, віри, історії. Без поділу України на Захід і Схід, на Північ і Південь. Україні потрібен мир і розвиток. А українцям - взаємне розуміння і взаємна повага. Заради такого миру ми сьогодні об'єдналися", - заявив Новинський.

Олександр Вілкул з партії "Опозиційний блок" розповів про економічну програму об'єднання.

"Економіка не заради економіки, а щоб були гідні зарплати, пенсії, підтримка національного товаровиробника, створення робочих місць, прийняття адресних програм підтримки, підтримка по всіх галузях народно-господарського комплексу. Досить жити за рахунок підвищення комунальних тарифів, отримуючи кредити МВФ, бюджет буде наповнюватися з працюючою промисловості", - повідомив він.