RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Це теракт проти України: Рабинович відповів на атаку на офіс ОТЗЖ

Сьогодні, 3 липня, в п'ятницю, в Полтаві сталася пригода: в офіс полтавської осередку політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" невідомі кинули бойову гранату.

Про це повідомляється на сайті політичної партії.

За словами співголови політсили Вадима Рабиновича, під час інциденту в офісі перебували люди. "Наша колега - працівник цього офісу - дивом врятувалася, вчасно, вибачте, вийшовши в туалет", - уточнив політик.

Вадим Рабинович впевнений, що "граната, кинута в офіс партії "Опозиційна платформа - За життя"- це теракт не проти нас, це теракт проти всієї України!" .

"Те, що відбулося сьогодні - це терористичний акт проти українського парламентаризму і демократії. І стріляють в країну, в серце демократії, кидають гранати в серце демократії. І питання навіть не в нашій партії, хоча для нас це боляче, а питання в Україні, у виживанні країни: або ми дамо їм відсіч, або вони завоюють Україну ", - підкреслив народний депутат.

"Я думаю, що це справа рук банд, які оголосили війну Україні. Якщо в європейській державі можна ось так от серед білого дня кинути бойову гранату в офіс другої за популярністю партії в країні, тоді висновок один - нас привели не в Європу, а до бандитизму", - зауважив народний депутат.

Співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" нагадав про нещодавно створену організацію "Патріоти за життя".

"Тому ще раз хочу сказати всім: ми створювали, створюємо і будемо створювати подібні осередки. Більш того, я впевнений, що пересічні громадяни будуть з нами створювати дружини, будуть разом з нами охороняти свої вулиці, будинки, дітей. Ми тепер єдиний захисник України, її майбутнього, спокою і миру. Ми бачили багато, ми пережили багато - було все, але такого ще не було. І навіть не дивлячись на цей кошмар, все буде добре! .. ", - резюмував він.

Як писав "Апостроф", начальнік відділу комунікації ГУ ПП в Полтавській області Юрій Сулаєв повідомив деталі вибуху гранати в офісі партії ОПЗЖ. За попередньою версією слідства, невідомий кинув у приміщення офісу політичної партії вибуховий предмет невідомого походження, в результаті чого отримала тілесні ушкодження працівниця офісу.