RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Слуги народу" кинули виклик "Рошен" і випустили цукерки в честь себе: фото

На першу річницю існування своєї партії народні депутати від "Слуги народу" зробили собі цікавий подарунок - цукерки з назвою партії і зображенням президента України Володимира Зеленського. Кажуть, що "Рошен" не вживають принципово.

Про цукерки, які називаються "Слуга народу", в ефірі 24 каналу розповіла журналістка "Радіо Свобода" Власта Лазур

Як повідомили журналістці нардепи від партії "Слуга народу", ці цукерки виготовили в Рівненській області. При цьому вони заявили, що продукція фірми "Рошен" - це "хімія", тому вони її не приймають і вирішили виготовити свої цукерки для власного споживання і для того, щоб, зокрема, пригощати журналістів.

Коробка цукерок ілюстрована фрагментами медійних матеріалів про партію "Слуга народу" і президента Володимира Зеленського. Є і його зображення, правда незначного розміру. Напис на ній закликає до єднання: "Неважливо, зі Сходу ти або з Заходу, якого у тебе кольору шкіра або якою мовою ти розмовляєш. Ми разом, ми - українці. Змінимо Україну разом!".

Як раніше повідомляв "Апостроф", народний депутат від фракції "Слуга народу" Микита Потураєв вважає, що рейтингові втрати президентської партії відбуваються через відвідування його колегами телеканалів українського олігарха Віктора Медведчука, де відбуваються свідомі маніпуляції.