RU  UA  EN

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 травня

Всі новини

"Идеологическая, а не вождистская": Вадим Рабинович рассказал об отличии ОПЗЖ от других партий в Украине

Політична партія "Опозиційна платформа - За життя" - партія не лідерського типу, якою управляють 5-6 досвідчених політиків.

Про це заявив народний депутат України, співголова політичної партії Вадим Рабинович для телеканалу "112 Україна".

Політик підкреслив, що "партія "ОПЗЖ" - ідеологічна, а не вождистська".

"Я і Юрій Бойко - співголови партії, і співголови партії здійснюють загальне керівництво діяльності партії, всі рішення приймаються за підписом нас двох - такий у нас підхід. Найважливіші рішення приймаються на Стратегічній раді партії - це вищий орган, керівником якого є Віктор Медведчук та згідно зі статутом, він представляє "Опозиційну платформу - За життя" у відносинах з органами державної влади, він підписує і фінансові документи. Стратегічна рада, до якої входить Бойко, Рабинович, Медведчук і Льовочкін, - це орган, який керує партією завжди, крім періоду з'їзду", - пояснив принцип роботи "ОПЗЖ" Вадим Рабинович.

Відповідаючи на питання, чи думають керівники партії, кого висуватимуть на наступних виборах президента, співголова "ОПЗЖ" відповів так: "Вибори Президента України пройшли рік тому і про наступні вибори глави держави ми - в партії - поки не думаємо ... Спочатку ми хочемо виграти місцеві, потім парламентські, ну а потім, якщо будуть президентські, то і президентські ...", - заявив Вадим Рабинович.

"Що стосується Юрія Бойка, то він - наш товариш, один з лідерів нашої партії, був кандидатом на виборах президента в 2019 році. Якщо ви пам'ятаєте, то і у мене, і у Бойка були приблизно однакові рейтинги, я прийняв для себе рішення відмовитися від участі в президентських перегонах, за що ставлю собі "п'ятірку". Тоді на засіданні Стратегічної ради ми прийняли рішення висунути Бойка в якості кандидата від нашої партії, на наступних виборах. Я абсолютно впевнений, що у нас буде теж відповідне рішення. Але для початку воно буде прийматися на Стратегічній раді, а потім затверджуватися з'їздом партії - в нашій політсилі так було, є і так буде ", - резюмував Вадим Рабинович.