RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Путін майже на 8 годин запізнився у дитячий табір в окупованому Криму: з'явилися фото і реакція соцмереж

Президент Росії Володимир Путін прибув в молодіжний табір "Таврида" в окупованому Криму з запізненням на сім з половиною годин.

Про це повідомляє РБК.

Так, спілкування президента РФ з учасниками зміни "Творча команда країни" мало розпочатися о 11:00, проте без пояснення причин захід було перенесено на 18:00. Однак і у цей час Путін не прибув. У табір він прилетів близько 18:30 вечора.

Весь цей час Путіна чекали не тільки журналісти і учасники табору, але також і перший заступник глави адміністрації президента Сергій Кирієнко і представники окупаційної влади півострова.

Крім того, в мережі з'явилися фото Путіна з табору "Таврида", де той розглядає глиняні свистульки, а потім бере одну з них і дме в неї.

"Челядь в захваті! Господар дудить У свисток!)))", "Не треба свистіти, грошей не буде", "На таких фотографіях звертайте увагу на обличчя, що оточують диктатора. Обличчя підлабузницькі. Станіславський і Ламброзо схвалює", "Це ось заради цього він туди приїхав, запізнився?! Правильно зробив що ніколи за нього не голосував, дивний товариш"," Такі обличчя навколо зазвичай бувають, коли малюк вперше ходить на горщик:)","Іміджмейкери вже не ті ", - пишуть користувачі соціальних мереж.

Про те, навіщо Володимир Путін прибув в окупований Крим, читайте в матеріалі "Є лише одна мета: навіщо Путін приїхав до Криму", який опубліковано на "Апострофі".