RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Зливають особисті дані користувачів: експерт висунув жорстке звинувачення ГФС

Олександр Охріменко, економіст і президент Українського аналітичного центру підозрює, що в Державній фіскальній службі незаконно передають системі Ліга:Закон спеціальні адреси електронної пошти, призначені тільки для податкових звітів.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Звернув увагу, що тут ряд моїх знайомих з ФБ підняли тему про дивний комерційний спам, який почав приходити їм на пошту секретної адреси електронної пошти, яка створена спеціально для відправки звітів в податкову», – написав Охріменко, підкріпивши пост скріншотом розсилки.

Він підкреслює, що розсилає спам бізнес-структура, яка продає ЛІГА:Закон. За словами експерта, спам приходить на спеціальну адресу електронної пошти, яка призначена тільки для податкових звітів.

«Бардак у нас наростає з кожним днем. Комерційна таємниця вже стала фікцією. Ніхто навіть не намагається дотримуватися законів. Навіщо нам тоді взагалі закони або продукти від Ліга:ЗАКОН», – не приховував свого обурення експерт.

Він також закликав ГФС пояснити, яким чином секретна адреса електронної пошти потрапила у розпорядження комерційної структури.